Beste leden, 

Als jullie in de toekomst nog eens van plan zijn om iets aan te kopen via internet, kan je dit voortaan doen door eerst naar https://trooper.be/joledi te surfen. Via deze pagina kan je dan naar de webshop gaan. (de lijst van webshops is uitgebreid: Collishop, Collect&go, Coolblue, JBC, Torfs, Decathlon, AS Adventure, Travelbird, CenterParcs, Roompot zijn slechts enkele voorbeelden…. )

Voor elke aankoop die je doet, wordt er een bedrag overgeschreven naar Joledi. (afhankelijk per webshop)  De eerste 75€ gaan naar Trooper.be maar al de volgende bedragen worden integraal doorgestort.

Als je dit wenst kan je zelfs de plugin ‘trooperbot’ (https://trooper.be/trooperbot) installeren waardoor je niet telkens naar trooper.be/joledi hoeft te surfen. Als je op een webshop zit die in de lijst van Trooper staat, zal er een seintje gegeven worden waardoor je enkel op het icoontje dient te klikken. Nog een voordeel is dat je niet op de pagina van Trooper dient te checken of de webshop in de lijst staat.

Voor een kleine extra moeite kan je dus voortaan geld in het laatje brengen voor je geliefde club.

Als het goed loopt, zou het aantal aankopen via Trooper en de hoogte van het lidgeld omgekeerd evenredig moeten zijn ?

De club dankt u

trooper

top

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.
Ik snap het