Beste vrienden

Na de vele positieve reacties die we vorig jaar mochten ontvangen, staat er ook dit jaar weer een dropping op het programma. 

Heb jij zin in een gezonde portie avontuur, ben je niet vies van een nachtelijke wandeling met leuke opdrachten en het betere zoek- en oriëntatiewerk of heb je gewoon nog eens een reden nodig om buiten te (mogen) komen, aarzel dan vooral niet (wees gerust, verkeerd lopen is geen schande, vorig jaar is iedereen veilig en wel thuisgekomen..).

 

 

 

De dropping zal doorgaan op vrijdagavond 26 juni, met wederom de mogelijkheid tot overnachten + ontbijten. 

 

 

 

Voor zij die liever passen voor het nachtelijk avontuur, organiseren wij op zaterdagochtend een gezonde boswandeling met aansluitend een lekkere BBQ. 

Voor de dropping kan je inschrijven met ploegjes tussen 4 en 6 personen (minstens 1 iemand moet 18 j. of ouder zijn). Voor de wandeling en de BBQ kan je afzonderlijk inschrijven.

Wees er snel bij want ook dit jaar zijn de plaatsen beperkt! 

Volgende opties zijn mogelijk:

Programma 1 (€ 25 pp)

  • Dropping + overnachting
  • Ontbijt

Programma 2 (€ 15 pp)

  • Dropping zonder overnachting

Programma 3 (€ 20 pp)

  • Wandeling
  • BBQ*

*: dranken excl. Deze zijn te verkrijgen aan democratische prijzen

Inschrijven kan je online. Vervolgens betaal je het verschuldigde bedrag om je inschrijving definitief te maken. Inschrijven kan t.e.m. 1 juni ’15.

Bij vragen of onduidelijkheden, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met vriendelijke groeten

De Droppers

NOTA: Al onze clubleden zijn tijdens deze activiteit ook verzekerd voor eventuele ongevallen. Deelnemers die niet via SPORTA verzekerd zijn, kunnen een ongevallenverzekering afsluiten voor € 2/dag. Gelieve dit te melden op het inschrijvingsformulier. 

 

 

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.