kal h3 kal d5 klas h3 klas d5

Het 15de Joledi-Netbaltornooi

 

Op 27 april 2013 was het dan zover… Om 10.00 u. stipt begonnen de voorbereidingswerken: de netjes werden opgehangen, de lijnen van de speelveldjes werden op professionele wijze op de grond gekrijt, de opbouw van het secretariaat, geluidsinstallatie opgesteld en nog zo veel meer… Een race tegen de klok om alles tijdig in orde te brengen, zodat we de kinderen van Rozenregen, Guido Gezelleschool en de Tandem met open armen konden ontvangen.

Om 13.00 u. konden we zoals voorzien van start gaan. 15 ploegjes werden ingedeeld in 3 reeksen om heel de middag gezellig te netballen onder leiding van onze eigen scheidsrechters.

In de reeks van het 5de en 6de leerjaar hebben de ploegjes 6 matchen kunnen spelen. Tot de laatste match bleef het zeer spannend voor de uiteindelijke winnaar bekend werd.

Het 3de en het 4de leerjaar moesten zich dan weer eerst plaatsen voor de finale vooraleer de winnaar bekend werd.

Gelukkig was ook vandaag het motto “meedoen is belangrijker dan winnen” en dat was dan ook te danken aan de sportieve instelling van elke speler en de verantwoordelijke leerkrachten van de school.

Tot slot wil ik graag nog even de deel­ne­mende scholen bedanken voor hun aan­wezig­heid, maar vooral ook de aanwezige medewerkers met in het bijzonder Helga, Willy en Lien. Zonder jullie allen was het tornooi niet zo vlot verlopen.

 

PS: Volgend jaar zal het netbal doorgaan in hetzelfde weekend, hou het alvast vrij en tot dan!!!

Hier kan je nogmaals de eindrangschikking terugvinden:

3de en 4de leerjaar Reeks A
3de en 4de leerjaar Reeks B
5de en 6de leerjaar
1. Groen
1. Wit
1. Duitsland
2. Rood
2. Zwart
2. België
3. Bruin
3. Grijs
3. Spanje
4. Geel
 4. Blauw
4. Frankrijk
   
5. Engeland
 
 
6. Portugal
 
 
7. Nederland

 

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.